

MANSON MIDDLE/HIGH SCHOOL BELL SCHEDULE 2024-2025

High School Bell Schedule

Monday			Tuesday – Friday		
Late Start			Strong Time	8:30-8:55	25 min
1st Period	9:30 – 10:30	60 min	1st Period	9:00-10:05	65 min
2 nd Period	10:34-11:34	60 min	2 nd Period	10:10-11:15	65 min
LUNCH	11:34-12:04	30 min	LUNCH	11:15-11:45	30 min
3 rd Period	12:08-1:08	60 min	3 rd Period	11:50-12:55	65 min
4 th Period	1:12-2:12	60 min	4 th Period	1:00-2:05	65 min
5 th Period	2:16-3:15	60 min	5 th Period	2:10-3:15	65 min

Middle School Bell Schedule

Monday			Tuesday – Friday		
Late Start			Strong Time	8:30-8:55	25 min
1st Period	9:30 – 10:30	60 min	1st Period	9:00-10:05	65 min
2 nd Period	10:34-11:34	60 min	2 nd Period	10:10-11:15	65 min
3 rd Period	11:38-12:38	60 min	3 rd Period	11:20-12:25	65 min
LUNCH	12-38-1:08	30 min	LUNCH	12:25-12:55	30 min
4 th Period	1:12-2:12	60 min	4 th Period	1:00-2:05	65 min
5 th Period	2:16-3:15	60 min	5 th Period	2:10-3:15	65 min

Half Day Schedule

MS Class Per	Middle School	HS Class Per	High School
1 st /5 th	8:30-9:35	1 st /5 th	8:30-9:35
2 nd /4 th	9:40-10:45	2 nd /4 th	9:40-10:45
$3^{\rm rd}/3^{\rm rd}$	10:50-11:30	Lunch	10:45-11:10
Lunch	11:30-11:55	$3^{\rm rd}/3^{\rm rd}$	11:15-11:55

2 Hour Delay Late Start Schedule

	Middle School		High School
1	10:30 – 11:20	1	10:30 – 11:20
2	11:23-12:13	2	11:23-12:13
3	12:16-1:06	LUNCH	12:13-12:43
LUNCH	1:06 – 1:36	3	12:46 – 1:36
4	1:39 – 2:29	4	1:39 – 2:29
5	2:32 – 3:15	5	2:32 – 3:15